Klubnap változás

Tisztelt Tagtársak!

A 2013. november 1-jén esedékes klubnapunk elmarad.
Legközelebb december 13-án pénteken 16 órakor találkozunk a KEK-ben a Karácsonyi ünnepségünkön.

 Lékáné Szegedi Borbála


Őszi gyógytorna




Őszi gyógytornánkat elkezdjük 2013. október 21-én, összesen 12 alkalommal..

Időpont: Hétfő és Csütörtök 17–18 óráig.
Helyszín: A Baba-Mama klub helyisége.
 
Tagjainknak ingyenes, külsősöknek 5000,- Ft.

Jelentkezni lehet Lékáné Szegedi Borbálánál 06-30-664-7713 telefonszámon.

Rokkantak Napján készült képek

















„Rokkantak Napja” a Herceghalomi Mozgáskorlátozottak Egyesületénél


Szeptember 14-én gulyáspartival egybekötve ünnepelte egyesületünk a Rokkantak Napját. E nap a mi ünnepünk, egyfajta figyelemfelhívás ránk és egyesületünkre, melynek működése, munkája nagyon fontos a mozgásukban korlátozott emberek számára. Úgy gondoljuk, minden sérült embernek joga van a méltó élethez olyan körülmények között, amelyek biztosítják méltóságát, erősítik önbizalmát és megkönnyítik aktív részvételét a mindennapi életben és a közösségünkben.
E program szervezésében és előkészítésében több tagtársunk is kivette a részét. Délelőtt Lévai Lajos és csapata lecsót főzött, Nyúl János és csapata gulyást készített. Az egyesületünk többi tagjai házi süteménnyel kedveskedtek a résztvevőknek.
Megtiszteltetés volt számunkra, hogy a helyi Nyugdíjas Klubtól, Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozott Egyesületből, és a Zsámbéki csoportból is többen eljöttek és nagyon jól érezték magukat velünk.
Eljött a gyógytornászunk is a családjával, aki évek óta mindent megtesz annak érdekében, hogy betegségeink ellenére talpon tudjon tartani minket. Köszönjük lelkiismeretes munkáját és fáradozását.
Délutánunkat a Gáll Isis és Orion magas szintű műsora színesítette. Zongorán kísért Gáll Ariel. Bolla Ferencné Rák Judit tagtársunk versel köszöntötte a résztvevőket.
Miután elfogyasztottuk a nagyon finomra sikerült bográcsgulyást, az asztalra kerültek a házi készítésű sütemények is.
A Biatorbágyi Egyesület egyik tagja Kovács József – zsámbéki lakos - a tangó harmonikájával pillanatok alatt fergeteges hangulatot teremtett.
A gulyáspartin bebizonyítottuk, hogy mi is tudunk örülni és boldogok, lenni. Tudunk nevetni, táncolni és énekelni is. Szükségünk van társas összejövetelre.
Ezúton szeretnénk megköszönni az Önkormányzat Képviselő Testületének és mindenkinek, aki támogatta és segítette, hogy ez a nap valóban ünnep legyen számunkra.

Venter Sándorné
Elnökségi tag

MEOSZ-hoz történő csatlakozás

Kedves Tagtársak!

Szeptember 06-án meghívást kaptunk a MEOSZ Elnökségi ülésére, az egyik napirendi pontként szerepelt Herceghalomi Mozgáskorlátozottak Egyesületének a csatlakozási kérelme.
Beszámolót kellett készítenem, az egyesület eddigi tevékenységéről a megadott szempontok figyelembevételével.
Még aznap döntött az Elnökség, elfogadta a csatlakozásunkat. 

Reméljük hogy e lehetőség igen nagy segítséget fog nyújtani az egyesületünk működésében.


Lékáné Szegedi Borbála

Kedvezményes belépési lehetőség a Hotel Abacus Wellness-be

 Kedves Tagtársak!

2013. augusztus 21-től  a Herceghalomi Mozgáskorlátozottak Egyesületének  tagjai 50 % kedvezményes belépő jegyek ill. bérletek vásárlására kapott lehetőséget az Hotel Abacus Wellness részlegébe.

E lehetőséget délutánonként 18-20.30-közötti időben lehet igénybe venni, a Herceghalomi Tagsági Igazolvány bemutatásával. Ezen időszakban a medencéket és a szaunákat is használhatják a tagtársaink.

Vannak napok, jelenleg a péntek és szombat délután, amikor e kedvezményes jegyeket nem tudjuk igénybe venni, ez viszont bármikor változhat.

Köszönjük e nagyszerű lehetőséget az Abacus vezérigazgatójának.

Lékáné Szegedi Borbála
        elnök

Agárdi gyógyfürdő kirándulásról képek